Κερατέα: Εκδήλωση για την Σχολική Βία (Bullying)

Πρόσφατα Άρθρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 στο ΚΑΠΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και ώρα 11:30

Ο Δήμος Λαυρεωτικής, το Κέντρο Υγείας Λαυρίου και το Γενικό Λύκειο Κερατέας, σας προσκαλούν σε Εκδήλωση για την Σχολική Βία (Bullying) με κεντρική ομιλήτρια την Ιατρό Ιωάννα Θεοχάρη.

Λεκτική βία, ρατσιστική βία, σωματική βία, ηλεκτρονική βία, σεξουαλική βία, ψυχολογική βία, είναι έννοιες που θα αναλυθούν και συζητηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Σημείο-κλειδί στην εμφάνιση του φαινομένου αποτελούν τα -θεατές. Με την συμπεριφορά τους δρουν ανασταλτικά ή ενθαρρυντικά στην εμφάνιση του Bullying

.Τις περισσότερες φορές τα παιδιά που βιώνουν εκφοβισμό δεν το λένε σε κανέναν γιατί ντρέπονται, φοβούνται, νομίζουν ότι φταίνε, σκέφτονται ότι θα απογοητεύσουν ή θα στεναχωρήσουν τους γονείς τους.Η οικογένεια, το σχολείο και η τοπική κοινωνία εμπλέκονται σε διαφορετικό βαθμό στην εμφάνιση αυτής της συμπεριφοράς.

Η εκδήλωση απευθύνεται στα παιδιά, στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριων και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων των σχολείων μας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: