ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
Twitter

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 11/12/2019 και ώρα 17.00΄ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας με θέμα:

«Ο Ρόλος της οικογένειας και του σχολείου στην πρόληψη των εξαρτήσεων».

Η εκδήλωση γίνεται με την πρωτοβουλία του σχολείου και σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, του Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κρωπίας και του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

17.00-17.15΄: Προσέλευση
17.15΄-17.30΄: Καλωσόρισμα-εισήγηση του Διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου, κ. Καψούρη Γεωργίου
17.30΄-18.30΄: Εισηγήσεις-παρουσίαση του θέματος από τις κ. κ. Καπετανάκη Δέσποινα (Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Κέντρου Ραφήνας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) και Θηβαίου Δήμητρα (Υπεύθυνη Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ)
18.30΄-19.00΄: Ερωτήσεις-Συζήτηση
19.30΄: Λήξη ημερίδας

Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου
Γεώργιος Καψούρης

Σχολίασαν…Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή και δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται.

Διαβάστε επίσης...

Κερατέα:-Κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-λόγω-των-εορτασμών-της-Αγίας-…-–-irafina

Κερατέα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εορτασμών της Αγίας … – irafina

Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων εορτασμού της Αγίας Τριάδος, Πολιούχου Κερατέας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Αθηνών Σουνίου, περιοχής Δήμου Λαυρεωτικής, ως εξής:

ΕΛ.ΑΣ:-Επτακόσιες-είκοσι-επτά-συλλήψεις-σε-επιχειρήσεις-για-την-αντιμετώπιση-της-εγκληματικότητας

ΕΛ.ΑΣ: Επτακόσιες είκοσι επτά συλλήψεις σε επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

ΕΛ.ΑΣ: Επτακόσιες είκοσι επτά συλλήψεις σε επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 13:25 Σε ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις για την

10ήμερα-Παιδικού-Αθλητισμού-&-Πολιτισμού-στον-Δήμο-Λαυρεωτικής-–-ota-voice

10ήμερα Παιδικού Αθλητισμού & Πολιτισμού στον Δήμο Λαυρεωτικής – OTA VOICE

< article id=”post-503407″> <div><p><img width=”960″ height=”583″ src=”https://forkeratea.com/wp-content/uploads/2023/06/localimages/kleisto_afisa_2023_-lavrio_camp-TELIKO_Page_1-scaled-e1686299568975-960×583.jpg” alt loading=”lazy” ></p></div><div> <p><strong>Ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία, τον Αθλητικό

Scroll to Top