Σήμερα 23 Απριλίου 2020 σας παρουσιάζουμε την Ανάπλαση Λ. Αθηνών – Σουνίου, κάθετων οδών και όμορων πλατειών εντός σχεδίου πόλεως Κερατέας μετά την τελική διαβούλευση.

Στις 15 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην Κερατέα με μεγάλη συμμετοχή πολιτών η διαβούλευση για την Οργάνωση της Κυκλοφορίας και την Ανάπλαση της Λεωφ. Αθηνών Σουνίου.

Η δημοτική αρχή, οι δημοτικές παρατάξεις, οι και οι μελετητές είχαν μια εξαιρετικά γόνιμη για το μέλλον της πόλης και έλαβαν σοβαρά υπόψη τους τις παρατηρήσεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς που διατυπώθηκαν στις επιτόπιες επισκέψεις των μελετητών, στη διαβούλευση και στην ιστοσελίδα του Δήμου στην οποία είχαν αναρτηθεί οι προτεινόμενες μελέτες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να καταθέσουν την άποψή τους.

Ο βασικός στόχος της ανάπλασης είναι να διασφαλιστεί η άνετη και ασφαλής κίνηση πεζών και οχημάτων, να βελτιωθεί η  στην πόλη της Κερατέας και να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην πόλη για την ενίσχυση του εμπορικού κόσμου.

Οι τελικές προτάσεις διαμορφώθηκαν σε συνέχεια της παρουσίασης των μελετών, της συζήτησης και της διαβούλευσης με τους πολίτες.

Ο  Δημήτρης Λουκάς μαζί με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στους προβληματισμούς και τις προτάσεις που έγιναν από τους και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου η οποία διασχίζει την πόλη της Κερατέας.

Οι τελικές προσαρμογές ικανοποιούν τις απόψεις που διατυπώθηκαν στο σύνολό τους και αποτελούν έναν συγκερασμό προτάσεων με στόχο την άριστη συνύπαρξη και λειτουργία επιχειρήσεων, επισκεπτών  και κυρίως των κατοίκων της πόλης.

Διαμορφώνουμε μαζί το κοινό μας μέλλονσυναποφασίζουμε για την επόμενη μέρα και αλλάζουμε μαζί την Κερατέα.

pptxΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

17 16 15 14 13 12 11 10

9 8 7 6 5 4 3 2 1 1