ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ‘’ΔΙΑΝΘΟΣ’’

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΙΑΝΘΟΥ

ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ‘’ΔΙΑΝΘΟΣ’’

Παρά τις -επί δίμηνο και πλέον-προφορικές και έγγραφες ενημερώσεις όλων των εμπλεκόμενων με την πυροφύλαξη φορέων (Δήμος, Περιφέρειας, Υπηρεσία, Δασαρχείο) για την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος της παρουσίας επικίνδυνης αγέλης σκύλων επί του δρόμου που οδηγεί προς το Πυροφυλάκιο ‘’Δίανθος’’ του Εθνικού Δρυμού Σουνίου, ο Δήμος-ως υπεύθυνος φορέας-όχι μόνο δεν έχει επιλύσει το έως και σήμερα, αλλά ούτε έχει απαντήσει στα έγγραφα που του έχουμε αποστείλει.

Μάλιστα ενώ είχαμε αναγγείλει την πρώτη παύση λειτουργίας του Πυροφυλακίου την 22.00’ της Κυριακής 12-7-2020, επανήλθαμε την ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς (Πέμπτη 16-7-2020) και το επανδρώσαμε και πάλι έως και σήμερα, δίνοντας επιπλέον χρόνο στον Δήμο να πράξει τα αυτονόητα!

Όμως παρ’ όλα αυτά ο Δήμος δεν έπραξε το παραμικρό!

 Επειδή λοιπόν για τους πυροφύλακές μας οι έννοιες ‘’αξιοπρέπεια’’, ‘’ασφάλεια’’ και ‘’σωματική ακεραιότητα’’ έχουν αξία και περιεχόμενο, με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την οριστική παύση λειτουργίας του Πυροφυλακίου ‘’Δίανθος’’ του Εθνικού Δρυμού Σουνίου για την αντιπυρική περίοδο 2020 την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και ώρα 22.00’!

Ευχόμαστε δε σε όλους ένα καλό, ανέμελο και χωρίς πυρκαγιές υπόλοιπο καλοκαιριού!

Τέλος ευχαριστούμε την Υπηρεσία για την άψογη συνεργασία που είχαμε έως τώρα, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Λαυρίου για την κατανόηση στο πρόβλημά μας!

Εκ μέρους των Eθελοντών Πυροφυλάκων του Δίανθου

Ο Πρόεδρος

Νίκος Βαφειάδης

1 3 scaled

2 3 scaled 3 2 scaled

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ