Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες εργασίες στο βόρειο τμήμα του αντιπλημμυρικού έργου πόλεως Κορωπίου στον σταθμό Μετρό-Προαστιακού στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου για τη σύνδεση με τη μεγάλη τάφρο αποχέτευσης Αττικής Οδού. 

Πρόσφατα Άρθρα

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  που εφαρμόστηκαν έληξαν το απόγευμα της Τρίτης 4 Αυγούστου  2020.  Η λεωφόρος Μαρκοπούλου και στα δύο ρεύματα είναι ανοιχτή. Οι εργασίες στη Λεωφ. Μαρκοπούλου θα συνεχιστούν  το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου 

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες βασικές εργασίες στο βόρειο τμήμα του αντιπλημμυρικού έργου πόλεως Κορωπίου στον σταθμό Μετρό-Προαστιακού στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου ώστε οι αγωγοί αποχέτευσης να συνδεθούν με την μεγάλη πολυκαναλική τάφρο αποχέτευσης της Αττικής Οδού. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν στην Λεωφ. Μαρκοπούλου και επηρέασαν την περιοχή έληξαν το απόγευμα της Τρίτης 4 Αυγούστου (σ.σ Οι ρυθμίσεις έχουν επίσημο χρονικό όριο ισχύος έως την 26η Σεπτεμβρίου 2020). Οι εργασίες στη Λεωφ. Μαρκοπούλου θα συνεχιστούν το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου με τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Επίσης, εδώ και 2 εβδομάδες διεξάγεται αρχαιολογική ανασκαφή σε γνωστό σημείο ανάπτυξης  οικιστικών καταλοίπων από την Κλασική έως τη Βυζαντινή Εποχή κοντά στην περιοχή του Αγ.Ραφαήλ. Οι εργασίες συνεχίζονται έως το μικρό τμήμα της οδ. Σπύρου Δάβαρη που διεξάγονται ανασκαφές.

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: