Καθαρισμός στον οικισμό και στο δάσος του Κουβαρά

Πρόσφατα Άρθρα

Με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και του καλοκαιριού, ο Δήμος Σαρωνικού πραγματοποιεί καθαρισμούς και αποψιλώσεις σε όλες τις κοινότητες που τον αποτελούν.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας εντάσσεται και ο καθαρισμός στον κυρίως οικισμό του Κουβαρά αλλά και σε επιμέρους οικισμούς της Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, έγινε διάνοιξη του δρόμου στην θέση Πουσιρί, ενώ έγινε αποψίλωση στις οδούς Αυλακιού, Αγίου Αντωνίου, Δημοκρατίας, Ελευθερίου Βενιζέλου, Αγίας Αικατερίνης και Θεοφ. Μητρογιάννη (Περιφερειακός),  Αναπαύσεως, Αγίου Γιάννη.

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κώστα Γκίκα,  του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Κώστα Στεργίου και των μελών του συμβουλίου, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του δήμου και με την αμέριστη βοήθεια του κ. Αντώνη Αντωνίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στο δάσος του Κουβαρά, για να αποτραπεί οποιοσδήποτε κίνδυνος και να προστατευθεί το μοναδικής ομορφιάς αυτό δάσος, ο σημαντικός αυτός πνεύμονας πρασίνου για την περιοχή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι καθαρισμοί και οι αποψιλώσεις σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας πραγματοποιούνται χάρη στην ευγενική́ χορηγία σε χορτοκοπτικά του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου. 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα