Δήλωση Δημάρχου Δημήτρη Λουκά για την σημερινή κατάσταση στην ΕΑΣ

Πρόσφατα Άρθρα

 

“Μετά την ταχύτατη και αποτελεσματικότατη διαχείριση της χτεσινής φωτιάς στο χώρο της ΕΑΣ, σήμερα πυροσβεστική δύναμη αποτελούμενη από 60 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο επιχειρούν ρίψεις τοπικά σε μικρές εστίες που καπνίζουν, ώστε να αποδοθεί ο χώρος απολύτως ασφαλής.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, Σπύρο Λάσκο, τους βοηθούς του, τον Διοικητή Τροχαίας Κερατέας, Κυριάκο Δημητρίου, καθώς και όλη τη δύναμη της Τροχαίας  για τη σημαντική συμβολή τους, επί 24 ώρες, στην αντιμετώπιση της χτεσινής κρίσης. Η βοήθειά τους στην προληπτική εκκένωση  χώρων και οικισμών, καθώς και το κλείσιμο όλων των δρόμων στο σημείο της κρίσης, υπήρξε απαραίτητη ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και να διασφαλιστεί ανεμπόδιστη και γρήγορη πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων. Η παραμονή άλλωστε της Τροχαίας έως σήμερα το βράδυ στο χώρο της κρίσης είναι ενδεικτική της συμβολής της.

Είμαστε όλοι σε απόλυτη ετοιμότητα για να διαφυλάξουμε το πράσινο κεφάλαιο του Δήμου μας, τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των δημοτών μας”.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ 16.07.2020

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ