Ανεμογεννήτριες Πανείου: Απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι Δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού για την αναστολή των εργασιών και για την ακύρωση των αδειών των ανεμογεννητριών.

Πρόσφατα Άρθρα

”Σε πλήρη εγρήγορση οι Δήμοι και για τη διάσωση του Πάνειου όρους από τις ανεμογεννήτριες, μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων’’

Το Διοικητικό απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι Δήμοι και για την αναστολή των εργασιών και για την ακύρωση των αδειών των ανεμογεννητριών.

Αυτό σημαίνει ότι από 28/7 λήγει η αυτοδίκαιη αναστολή των εργασιών του εργολάβου.

Η Διαδημοτική Επιτροπή και οι Δημοτικές Αρχές είναι σε πλήρη εγρήγορση και ετοιμότητα να αποτρέψουν την έναρξη των εργασιών. Ταυτόχρονα καλούν τους δημότες, καλούν όλους τους ενεργούς πολίτες να κινητοποιηθούν για τη διάσωση του Πάνειου όρους.

Από τη Δευτέρα 27/8 θα υπάρχουν μπλόκα με φορτηγά των δύο Δήμων, οργανώνονται οι βάρδιες των εθελοντών, ενώ εντείνονται οι πολιτικές πιέσεις για την αποτροπή του έργου.

Απαντητικό άλλωστε έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής προς το Δήμο Σαρωνικού, με ημερομηνία 23/07, αναφέρει σαφώς ότι ο εργολάβος (ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε) θα πρέπει να υποβάλει αίτημα για την τροποποίηση της εγκατάστασης προσκομίζοντας και τροποποίηση των στοιχείων που προβλέπει στην άδεια εγκατάστασης ( έγκριση Πρότυπων Περιβαλλοντικών Δεσμεύσεων κλπ).

Η ενημέρωση θα είναι συνεχής, η εθελοντών σε πλήρη λειτουργία, η Διαδημοτική Επιτροπή θα συντονίζει όλη την προσπάθεια και η επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους Δημάρχους από το Δίκτυο Δημάρχων κατά των ανεμογεννητριών διαρκής.

Ενώνουμε τη φωνή μας: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΙ

Από το Γραφείο Δημου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ