Σύσκεψη για τα έργα του Δήμου Μαρκοπούλου.

Πρόσφατα Άρθρα

για τα έργα του Δήμου Μαρκοπούλου

 

Στο δημαρχείο Μαρκοπούλου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη για την εξέλιξη των έργων της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νάσος Αναγνωστόπουλος,  από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ο Προϊστάμενος του Τμήματος Υδραυλικών Έργων Γιώργος Ψαρομιχαλάκης και η υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Μπρούλια και από τον Δήμο Μαρκοπούλου ο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Δρίτσας, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μεθενίτης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου και του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου» Γιάννης Πολίτης και η Προϊστάμενη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μαρκοπούλου Κατερίνα Σκοπελίτη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τέσσερα έργα υποδομής που η υλοποίηση τους αναμένεται να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Τα έργα αυτά είναι: η «Οριστική μελέτη αποχέτευσης ομβρίων περιοχής Βουρλέζας Πόρτο Ράφτη» (προϋπολογισμός: 337.777,93€), η «Ανακατασκευή στίβου στο δημοτικό στάδιο Μαρκοπούλου» (προϋπολογισμός: 800.000,00€), η «Συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων περιοχής Πόρτο Ράφτη» (προϋπολογισμός: 1.027.720,00€) και η «Συντήρηση και αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων και πεζοδρομιών Μαρκοπούλου» (προϋπολογισμός: 1.300.000,00€).

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ