ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑΣ  

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΣε συνεχή επαφή ο Κρωπίας με το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, τον Δήμαρχο Βάρης --Βουλιαγμένης  και ιδιωτική εταιρεία

Σχετικά με τη μεγάλη περιβαλλοντική που αντιμετωπίζει ο Σαρωνικός Κόλπος, ο Κρωπίας Δημήτριος Ν. Κιούσης έκανε την ακόλουθη δήλωση :  «Είμαστε σε συνεχή επαφή με το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, τον συνάδελφο Δήμαρχο Βάρης --Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλο και ιδιωτική εταιρία αντιμετώπισης θαλασσίων ρυπάνσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση πιθανής μεταφοράς της πετρελαιοκηλίδας προς τις παραλιακές περιοχές των Δήμων μας που προκάλεσε η βύθιση δεξαμενόπλοιου κοντά στη Σαλαμίνα. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους παραλιακούς Δήμους της Αττικής που έχουν ήδη πληγεί και στο Δήμο Σαλαμίνας. Καλούμε τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να πράξουν τα μέγιστα για να σταματήσει η μεταφορά της πετρελαιοκηλίδας και να αντιμετωπιστούν άμεσα οι συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς ρύπανσης για τα χρονικά του Σαρωνικού. Ο Δήμος μας επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος στα πλαίσια πιθανής περιβαλλοντικής επιβάρυνσης».

—————————

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ