ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοπρατήθηκε από την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και τον Οκτώβρη 2018 ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο με τίτλο « Αντιπλημμυρικής Προστασίας, Κατασκευή Αποχέτευσης Ομβρίων του κυρίως οικισμού Καλυβίων – Δ΄φάση». Το έργο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο 2019.

Η κατασκευή αφορά τμήμα των μη κατασκευασμένων έργων – τμημάτων που προβλέπονται στην οριστική μελέτη αποχέτευσης ομβρίων που είχε εγκριθεί το 1998. Το συνολικό μήκος των αγωγών είναι 2.825,00μ.

Το έργο για την ομβρίων υδάτων αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής κυρίων και κεντρικών αγωγών που οδηγούν τα όμβρια σε τρεις συλλεκτήρες υπερτοπικού χαρακτήρα που έχουν ήδη κατασκευαστεί.

Το έργο καλύπτει την ευρύτερη περιοχή των Καλυβίων και ειδικότερα στις οδούς: Ελ. Βενιζέλου, Πρ. Γκίνη, Παπαναστασίου, Επ. Γκίνη, Καναμπάκου, Ν.Στάμου, Ελ. Μιχάλη, Ι. Ιωάννου, Αθηνών, Ε.Καρελιώτη, Ν.Σιδέρη, Γ.Μακρυγιάννη, 28η Οκτωβρίου, Γ.Φ. Κόλλια, Σπ. Μαλτέζου, Σωτ. Μερκούρη, Γ.Φιλίππου, Α.Λαδά και Ν.Νικολάκη. Επίσης θα τοποθετηθούν και φρεάτια υδροσυλλογής στην πλατεία Δ.Σωτήρχου, στη διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Περιφερειακού, στη διασταύρωση Γ.Παππά και Περιφερειακού και στην Σουνίου στην περιοχή του δημοτικού σχολείου.

Ανάδοχος του έργου είναι η «ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΑΤΕ», ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.160.,00€ και χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από τη Αττικής.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη

 

IMG 2163

IMG 2157 IMG 2160