Διαγωνισμός πώλησης για το κλειστό από το 1992 ξενοδοχείο «Aμφιτρίτη» στο ΣούνιοΤο ενδιαφέρον ξένων και Ελλήνων επενδυτών αναμένεται να προσελκύσει ο πώλησης της για το κλειστό από το 1992 ξενοδοχείο «Aμφιτρίτη» (αεροφωτογραφία), που βρίσκεται σε παραθαλάσσια έκταση στο 64ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στα Λεγραινά κοντά στο Σούνιο.

Η έκταση που φιλοξενεί το εντελώς ερειπωμένο πλέον ξενοδοχειακό συγκρότημα, εξαγοράστηκε προ 15ετίας από την οικογένεια Λαϊνόπουλου, προκειμένου να κατασκευαστούν πολυτελείς εξοχικές κατοικίες.

Η «κατάρρευση» του ομίλου Λαϊνόπουλου, για πολλά χρόνια αντιπροσώπου της Mercedes, είχε ως συνέπεια η θυγατρική του «Laino Real Estate» να αναστείλει τις εργασίες της και έτσι το έργο δεν προχώρησε.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αμφιτρίτη κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’60 σε παραθαλάσσιο οικόπεδο επτά στρεμμάτων, διέθετε 33 μεγάλα που αναπτύσσονταν σε δύο ορόφους, όλα με θέα προς τη θάλασσα και ένα εστιατόριο – bar, αλλά διέκοψε τη λειτουργία του στις 31/12/1992.

Οι πληροφορίες από την περιοχή κάνουν λόγο για ασυμφωνία των τριών ιδιοκτητών αδελφών και την του συγκροτήματος από τράπεζα.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες για το Αμφιτρίτη στο site greekarchitects.gr.