Ανάγκη κυκλοφοριακής οργάνωσης στη συμβολή των οδών Λ. Καρελλά και Αιγαίου Πελάγους με την Λ. Λαυρίου, στο Δήμο Κρωπίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Πρόσφατα Άρθρα

Επειδή, στη συμβολή των οδών Λ. Καρελλά και Αιγαίου Πελάγους με την Λ. Λαυρίου, στο Κορωπί, παρατηρείται συχνά το φαινόμενο οι οδηγοί να στρίβουν αριστερά (παράνομα) και από τις δύο προαναφερόμενες οδούς προς τη Λ. Λαυρίου, ενώ αυτό κανονικά απαγορεύεται αφού υπάρχει διπλή διαγράμμιση στη Λ. Λαυρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός, με σκοπό την άρση της επικινδυνότητας στο εν λόγω σημείο, το οποίο εκ των πραγμάτων έχει επιβαρυμένη κίνηση, καθώς εκτός από τους οικισμούς που εξυπηρετεί, αποτελεί και βιομηχανική περιοχή, ζήτησε την παρέμβαση της αρμόδιας Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Κεντρικής Περιφέρειας.

 

Η ως άνω Διεύθυνση, με την απάντησή της προς τον Αντιπεριφερειάρχη και κοινοποίησή της προς τον Δήμο Κρωπίας και την Τροχαία της περιοχής, ενημέρωσε ότι η άμεση κατάργηση της διπλής διαγράμμισης στο συγκεκριμένο σημείο θα μείωνε την οδική ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων και ότι ο Δήμος Κρωπίας θα πρέπει να καταθέσει μελέτη κυκλοφοριακής οργάνωσης στην Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την καθοδήγηση της τοπικής κυκλοφορίας προς ασφαλείς κόμβους και ότι, μέχρι το πρόβλημα να επιλυθεί, η Τροχαία θα πρέπει να επιληφθεί για την αστυνόμευση των σημείων που εμπλέκονται.

 

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης, ζήτησε από τον Δήμο Κρωπίας να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για την όσο το δυνατόν πιο άμεση αποκατάσταση με σκοπό την άρση της επικινδυνότητας και την  ασφάλεια των πολιτών.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα