Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ, για το σχολικό έτος 2020-2021

Πρόσφατα Άρθρα

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α., που αφορά στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ, για το σχολικό έτος 2020-2021. 

Οι μητέρες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση και να έχουν προτεραιότητα τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεΑ, μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την απαιτούμενη αίτηση.

Oι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr).

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με την χρήση των κωδικών Taxisnet.

Οι ενδιαφερόμενοι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου να εγγράψουν το τέκνο τους στους Παιδικούς Σταθμούς που επιθυμούν να φιλοξενηθεί  χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των Αιτήσεων, ορίζεται η 05/08/2020 και ώρα 23:59, βάσει του αποδεικτικού του Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου που θα δίνεται αυτόματα.

Σημαντική Σημείωση: Η παρούσα πρόσκληση δεν αφορά Δημοσίους Υπαλλήλους. Αυτή θα ακολουθήσει σε επόμενο χρονικό διάστημα.

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΥΠΟΒΟΛΗΣ-ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα