Ο Δήμος Σαρωνικού θα προμηθεύσει μάσκες προστασίας στους μαθητές

Πρόσφατα Άρθρα

Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο δημάρχου Πέτρου Φιλίππου, με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας) και με τη συμμετοχή αντιδημάρχων, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Συζητήθηκαν όλες οι ανάγκες των σχολείων και οι απαραίτητες παρεμβάσεις του Δήμου που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών κοινοτήτων. 

Για το μείζον ζήτημα της ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού και της προστασίας της υγείας τους από τον κορονοιό αποφασίστηκε:

– H εξασφάλιση και προμήθεια σε όλες τις σχολικές μονάδες αντισηπτικού υλικού.

– Η προμήθεια επαρκούς ποσότητας μασκών προστασίας για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ο Πέτρος Φιλίππου έκανε την ακόλουθη δήλωση: ”Ο Δήμος μας είναι απολύτως έτοιμος να προστατεύσει την των μαθητών χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά τις οικογένειές τους μέσα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, αξιοποιώντας την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και όπου χρειασθεί ενισχύοντας με δικούς μας πόρους.

Η προσπάθειά μας θα είναι διαρκής και συνεπής, χωρίς να υποκαθιστά την κρίσιμη υποχρέωση της Πολιτείας για πρόσληψη επιπλέον εκπαιδευτικού προσωπικού και για μείωση των μαθητών ανά αίθουσα”.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Διαβάστε σχετικά:

Απόφαση του υπ. Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκου να επιχορηγήσει τη δωρεάν διάθεση μασκών προστασίας σε…

Γ. Πατούλης: «Χαιρετίζουμε την πολύ ορθή απόφαση του υπ. Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκου να επιχορηγήσει την , με στόχο τη δωρεάν διάθεση μασκών προστασίας σε…

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: