ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί Σταθμοί: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι – Η προθεσμία για τις αιτήσεις

Πρόσφατα Άρθρα

Έως και τις 5 Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για τις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ και στα ΚΔΑΠ για το σχολικό έτος 2020-.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 12 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα των δικαιούχων και στις 20 Αυγούστου. Έτσι οι γονείς που θέλουν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις να έχουν 7 ημέρες περιθώριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

υποβολής αίτησης έχουν:

  • οι εργαζόμενες στην Ελλάδα, που είναι μισθωτές πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου ή αυτοαπασχολούμενες ή εργόσημο ή άλλες μορφές ευέλικτης απασχόλησης και
  • οι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.
  • Δεν έχουν υποβολής αίτησης oι τακτικοί και αορίστου χρόνου του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α’ και β’ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των Ο.Τ.Α.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ