ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΥΡΙΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ‘’ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ’’

Πρόσφατα Άρθρα

Οι καθηγητές και οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου Λαυρίου, γνωρίζουν ότι οι γνώσεις δεν αποκτώνται μόνο μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας αλλά και έξω από αυτές, εκεί όπου βρίσκονται μερικοί από τους καλύτερους ερευνητές της χώρας μας.

‘Ετσι  λοιπόν, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, βρέθηκαν στην αίθουσα Χυτηρίου, στο κέντρο του Λαυρίου. Στο χώρο αυτό,  σημαντικοί ερευνητικοί φορείς παρουσίασαν με τρόπο πρωτότυπο και πολύ εύληπτο, σπουδαίες τεχνολογικές καινοτομίες οι οποίες πραγματικά εντυπωσίασαν.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις μεθόδους καθαρισμού πετρελαιοκηλίδων, τη διαδικασία εντοπισμού πλαστικών που ρυπαίνουν ακτές, την προσφορά των λιμανιών στις τοπικές οικονομίες αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των ηφαιστείων, τους θησαυρούς του εθνικού δρυμού Σουνίου και πολλά ακόμη επιστημονικά θέματα.

Πρόκειται για μια πρώτη εξόρμηση του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου πού όπως και πέρυσι σχεδιάζει να έχει συχνή παρουσία σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικές δράσεις, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους έτσι ώστε η διδασκαλία να εμπλουτίζεται με ότι πιο αξιόλογο έχει να παρουσιάσει η χώρα μας.

Οι  Εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου Λαυρίου

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: