Πρόγραμμα δωρεάν λογοθεραπευτικής και μαθησιακής αξιολόγησης για παιδιά στις περιοχές Καλυβίων και Κουβαρά

Πρόσφατα Άρθρα

saronikos dhmarxeio 1 1

Πρόγραμμα δωρεάν λογοθεραπευτικής και μαθησιακής αξιολόγησης παιδιών άνω των τριών (3) ετών υλοποιεί ο Δήμος Σαρωνικού στις περιοχές Καλυβίων και Κουβαρά, στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης της οικογένειας και προαγωγής της υγείας.  

Το πρόγραμμα ξεκινά την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το κέντρο «ΛΟΓΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και τη λογοθεραπεύτρια κ. Φανή Ασλάνη.

Θα περιλαμβάνει δωρεάν προληπτικό έλεγχο του λόγου, της ομιλίας και της γραφής των παιδιών με βάση την ηλικία τους, ενώ σε μεγαλύτερα θα μπορεί να γίνει και για πιθανές μαθησιακές δυσκολίες.

Στόχος της αξιολόγησης είναι ο έγκαιρος εντοπισμός πιθανών γλωσσικών, μαθησιακών και γραφοκινητικών δυσκολιών, ώστε αυτές να αποκατασταθούν εγκαίρως ενόψει της εισαγωγής των παιδιών στο δημοτικό σχολείο, ή στις μεγαλύτερες τάξεις του δημοτικού και στη πρώτη τάξη του γυμνάσιου.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται με ραντεβού κάθε Τρίτη στο 1ο ΚΑΠΗ στα και κάθε Πέμπτη στην του Κουβαρά, από τις 15.00 έως τις 17.00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται

στα τηλ.: 22990 47706 και 6946821602

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ