Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

Πρόσφατα Άρθρα

SAM 4193Ο Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης επισκέφτηκε τα σχολεία του 1ου  Γυμνασίου και του 1ου ΓΕΛ, το 1ο Δημοτικό ,  το 3ο Γυμνάσιο Κιτσίου και το 2ο ΓΕΛ Κιτσίου στο πλαίσιο των ετήσιων τελετών αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Στο συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου τις τελετές έκανε, ο πάτερ Σπυρίδων Μοραΐτης ενώ στο σχολικό συγκρότημα του Κιτσίου παρευρέθηκε ο Μεσογαίας και Σεβ. Νικόλαος συνοδευόμενος από τον ιερέα  της Κοιμήσεως Θεοτόκου Κιτσίου, δύο εκπαιδευτικούς συμβούλους,  τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κρωπίας, Μανώλη Γρινιεζάκη.Ο Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης  μετά το πέρας των τελετών δήλωσε σχετικά: « Εύχομαι καλή νέα σχολική χρονιά σε όλους τους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και τους γονείς τους. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με την εκπαιδευτική,  μαθητική και  γονεική  κοινότητα για να διατηρούμε τα δημόσια  σχολεία μας, λειτουργικά ,φιλικά και σε άριστη κατάσταση».

Στην τελετή αγιασμού του 3ου Γενικού  Λυκείου Κορωπίου, παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Ντούνης ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς και μαθητές ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία μίσθωσης όμορου οικοπέδου προκειμένου να επεκταθεί ο προαύλιος χώρος του σχολείου ενώ  πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί και μια αίθουσα διδασκαλίας.Στις τελετές αγιασμού του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου παρευρέθηκε, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Πολίτης.  Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δημοτική σύμβουλος, Δήμητρα Μιχαιρίνα λόγω ξαφνικής ασθένειας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί σε τελετές αγιασμού όμως μερικές πριν, είχε επισκεφτεί  ( Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017) το 1ο Γυμνάσιο, το 2ο Γυμνάσιο και το 1ο ΓΕΛ Κορωπίου καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου  Γυμνασίου.Η εικόνα των εργασιών συντήρησης που έχουν εκτελεστεί από τις πρώτες ημέρες των θερινών διακοπών έως σήμερα  ήταν πολύ ικανοποιητική και αυτό εκφράστηκε και από τις διευθύνσεις των σχολείων, από το καθηγητικό προσωπικό αλλά και από το προσωπικό καθαριότητας. Η κα Μιχαιρίνα δήλωσε ότι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς υγιεινής (π.χ. ανακατασκευές τουαλετών στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο ΓΕΛ και σε τουαλέτες του 2ου Γυμνασίου) και ασφάλειας (π.χ. ύψωση κιγκαλερίας στον πρώτο όροφο του 1ου ΓΕΛ), σε  ηλεκτρολογικές και σιδηρουργικές εργασίες, ανακαίνιση αιθουσών τόσο διδασκαλίας όσο και καθηγητών, με εκτεταμένους ελαιοχρωματισμούς, επισκευές ή κατασκευές περιτοιχίσεων, στεγάστρων, δαπέδων,  ασφαλτικών, πλεγμάτων ασφαλείας σε προαύλιους αθλητικούς χώρους κα.Δημιουργήθηκαν επίσης, πολλές σταθερές θέσεις προαυλισμού των μαθητών με καλαίσθητους πάγκους. Ανάλογη εικόνα και στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία. Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Πολίτης σε συνεχή επικοινωνία με συνεργεία του Δήμου και προσωπικό της Σχολικής Επιτροπής επέβλεπε τις  εργασίες συντήρησης και σύμφωνα με το προσωπικό των σχολικών επιτροπών, η εικόνα είναι η εξής : όλα τα σχολεία έχουν φωτοτυπικά μηχανήματα σε λειτουργία, έχουν γίνει εκτεταμένες  εργασίες ελαιοχρωματισμών εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, νέες τοποθετήσεις χλοοταπήτων, τοποθετήσεις κλιματισμού, νέων λυόμενων αιθουσών, ηλεκτρολογικές εργασίες και άλλες ενέργειες προστασίας των μαθητών από τις παροχές ρεύματος, μέτρα προστασίας σε πόρτες, επισκευές ή άλλες κατασκευές σε δάπεδα.

1o gymnasio pagoi SAM 4231 1oGEL υψωση κιγκαλερίαςSAM 4201

2ΓυμνασιοSAM 4321 wc 1oGYMNSAM 4168 Κλειστο ΓυμναστηριοSAM 4250 wc 1ouGELSAM 4211 ΠΑΓΚΟΙ ΠΡΟΑΥΛΙΣΜΟΥ 2οΓΥΜΝΑΣΙΟSAM 4297

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ