Μήνυμα Δημάρχου Σαρωνικού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πρόσφατα Άρθρα

Ξεκίνησε σήμερα η νέα σχολική χρονιά και στον Δήμο με τον καθιερωμένο αγιασμό στα σχολεία όλων των δημοτικών κοινοτήτων. Ο Σαρωνικού παραβρέθηκε στον αγιασμό στο 1ο και το 2ο Νηπιαγωγείο Καλυβίων και στο 1ο και το 2ο Καλυβίων, ενώ δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έδωσαν το «παρών» σε όλα τα σχολεία του δήμου. 

Ο εύχεται καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, καθώς και στους γονείς και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία για στενή και γόνιμη συνεργασία. 

Ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι πάντα δίπλα στους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως έγινε και όλες αυτές τις πρώτες ημέρες της νέας διοίκησης προκειμένου να παραδοθούν οι σχολικές μονάδες έτοιμες και φιλόξενες να υποδεχθούν τους μαθητές στο φετινό τους ταξίδι στην εκπαίδευση. 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους, καλή δύναμη σε γονείς και εκπαιδευτικούς και καλή πρόοδο στους μαθητές. 

αγιασμός 3

αγιασμός 1 αγιασμός 2

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ