Ξεχώρισαν τα πέντε έργα της εκπαιδευτικής καλλιτεχνικής δράσης “Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”

Πρόσφατα Άρθρα

Ξεχώρισαν τα πέντε έργα με τις πιο δημιουργικές ιδέες, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής καλλιτεχνικής δράσης “Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να λάβουν πληθώρα «ευχών»!

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχουμε υποβληθεί όλοι, λόγω των απαραίτητων μέτρων για την τήρηση της δημόσιας υγείας, που μας εξαναγκάζουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ένα μέτρο που πλήττει πνευματικά και ψυχολογικά όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά, οι ζωγραφιές σας μας γέμισαν αισιοδοξία και παράλληλα μας προβλημάτισαν.

Τα παιδιά της πόλης μας, δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: “H ζωή συνεχίζεται και είναι στο χέρι του καθενός μας, να βάλει το λιθαράκι του για ένα καλύτερο μέλλον”.

Οι Ευχές – ζωγραφιές που έκλεψαν την καρδιά μας και κέρδισαν το χαμόγελό μας λόγω του αισιόδοξου μηνύματος, της συλλογικής σκέψης με αναφορά στην πραγματικότητα, είναι οι εξής:

«Εύχομαι το 2021, να φέρει σε όλο τον κόσμο ένα μεγάλο χαμόγελο που να μην κρύβεται πίσω από μία !!! Χρόνια Πολλά!»

Ευχή – ζωγραφιά της Έλενας Κωσταρέλου.

«Η Ευχή μου είναι να περνάμε όλοι όμορφα, με άδεια νοσοκομεία».

Ευχή – ζωγραφιά του Βασίλη Τσικρικά.

«Αγαπητέ Αϊ Βασίλη, Καλά Χριστούγεννα! Πώς έχεις τόσο μεγάλη γενειάδα; Μήπως φτιάχνεις χαλιά από μούσι;».

Ευχή – ζωγραφιά του Δημήτρη Μπρίκη.

Ευχή – Ζωγραφιά του Σταμάτη Ανδρέου.

«Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να πάρουν τα δώρα που θέλουν!»

Ευχή – ζωγραφιά του Δημήτρη Γεροκώστα.

Οι πέντε Ευχές που ξεχώρισαν, επιλέχθηκαν από μελών, με ειδικότητα στην Τέχνη και την Ιστορία Τέχνης. Καμία συμμετοχή δεν πέρασε απαρατήρητη και συγχαίρουμε όλους τους μικρούς και τις μικρές δημιουργούς για την προσπάθειά τους, αφού έχουν πολλά να μας διδάξουν, αρκεί να έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αφτιά μας!

Άλλωστε τα παιδιά είναι η μόνη σίγουρη “επένδυση” για το μέλλον και είναι υποχρέωση όλων μας, να προστατεύσουμε τη συναισθηματική και ψυχική τους. Αυτός ήταν και ο στόχος της δράσης: να δοθεί ένα κίνητρο για τα παιδιά, ώστε να παραμείνουν δημιουργικά και να ενθαρρυνθούν να συμμετέχουν σε ομαδικές δράσεις, τις δύσκολες μέρες του υποχρεωτικού εγκλεισμού.

Όλες τις Ευχές – ζωγραφιές μπορείτε να τις δείτε στο Facebook του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και στην ομάδα Facebook: Πρόγραμμα « και Πολιτισμός για Όλους».

Τα έπαθλα θα αποδοθούν στους νικητές από την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Δήμητρα Δράκου, ύστερα από προσωπική συνεννόηση.

Ευχαριστούμε το super market “Σκλαβενίτης” (κατάστημα ) για την ευγενική χορηγία των δώρων!

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους και όλες, καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: