Το Δημοτικό Ωδείο «Δημήτρης Νικολάου» ανοίγει τις πύλες του       

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής και  το Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» σας ενημερώνουν ότι εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719 (ΦΕΚ 1867/τ.Β/16.05.2020) και ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/255419/6694 (ΦΕΚ 2037/τ. Β/30.05.2020), προχωρά σε μερική άρση της αναστολής λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου «Δημήτρης Νικολάου» τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου 2020, τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και των καθηγητών μουσικής. 

Με βάση την προαναφερθείσα Κοινή Υπουργική Απόφαση εξακολουθεί να απαγορεύεται η διδασκαλία και η χρήση πνευστών οργάνων.  

Το ΝΠΔΔ έχει ήδη πραγματοποιήσει προληπτική απολύμανση και έχει τροφοδοτήσει το ωδείο με αντισηπτικά διαλύματα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιείται συχνός καθαρισμός στους χώρους του Ωδείου. 

Η μουσική είναι ανάγκη. Εξαφανίζει τις αποστάσεις και ενώνει την ανθρωπότητα. Μετά από μακρά απουσία από τα μαθήματα, η μουσική εκπαίδευση μπαίνει στη ζωή μας ξανά.

Το Ωδείο ανοίγει τις πύλες του.  Ήρθε η ώρα να συναντηθούμε ξανά.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα