Κριτική δέχθηκε ο κ. Τσιόρδας για το γεγονός οτι πήγε στην Εκκλησία και έψαλε!

Ένα διαφορετικό ρόλο είχε ο Σωτήρης Τσιόδρας το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Σπάτων.

Ο γνωστός λοιμωξιολόγος, υπεύθυνος για τις επίσημες ενημερώσεις που αφορούν τον κορονοϊό, έδωσε το παρών στη Θεία Λειτουργία της Σταυροπροσκυνήσεως ως ψάλτης, κάτι που κάνει αρκετά συχνά.

Στο ναό δεν υπήρχαν πιστοί, τηρώντας την απόφαση της κυβέρνησης όσον αφορά τη λειτουργία των εκκλησιών λόγω κορονοϊού.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

Δυστυχώς, όπως πάντα η εικόνα ενός ανθρώπου που δηλώνει την ευλάβεια του και την πίστη του στο Θεό είναι κόκκινο πανί για όσους ποτέ στη ζωή τους δεν έχουν κοινωνήσει, ίσως δεν ξέρουν και τι θα πει Εκκλησία. Και όμως αυτοί είναι που άρχισαν τα επικριτικά σχόλια και τις επιθέσεις στο πρόσωπο του ανθρώπου, που είδαν στην Εκκλησία.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο λοιμοξιολόγος έδωσε απάντηση μέσω των  κοινωνικών δικτύων γράφοντας ότι βρισκόταν στο ναό με ειδική άδεια:

«Με ειδική άδεια κι 1 άτομο σε 1000 τετ μέτρα – αυτός είναι ο ρατσισμός για τον οποίο μιλάω κι εσείς αγαπητέ φίλε δεν καταλαβαίνετε» ήταν η απάντηση του κ. Σωτήτη Τσιόδρα σε χρήστη του twitter που ειρωνεύθηκε την παρουσία του καθηγητή στο Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα.

Είναι φοβερή, θα το γράψουμε γι άλλη μια φορά η εμπάθεια κάποιων για την Εκκλησία και αν αυτοί σχολίασαν #ΨελνουμεΣπίτι τότε θα πρέπει να γράψουμε πολλά άλλα όπως #ΨωνίζουμεΣπίτι #ΤρώμεΣπιτι #ΒολτάρουμεΣπίτι #ΚολυμπάμεΣπίτι #ΚάνουμεπικνικΣπίτι. Αλλά βλέπετε αυτό που τους ενοχλεί είναι η Εκκλησία

  Άρση μέτρων: Ανοίγει η εστίαση και η μετακίνηση στα νησιά – Τι θα ισχύει από Δευτέρα