Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019, στον κατάμεστο από κόσμο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, η προγραμματισμένη για τον εορτασμό της αυγουστιάτικης πανσελήνου συναυλία, με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων “ΘΟΡΙΚΙΑ 2019”.

Οι μελωδίες που ήχησαν, σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό παραθαλάσσιο σκηνικό και το μαγευτικό ολόγιομο φεγγάρι, στάθηκαν αφορμή, ώστε η βραδιά της φετινής αυγουστιάτικης πανσελήνου να αποτελέσει ένα από τα πιο απολαυστικά καλλιτεχνικά γεγονότα του καλοκαιριού.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Διοικητή της Τροχαίας Κερατέας κ. Απόστολο Μπαντή, o οποίος μαζί με την ομάδα του λειτούργησαν οργανωμένα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής μετακίνηση των θεατών στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης με τη σταδιακή διέλευσης οχημάτων, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου και της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.

Παράλληλα, ευχαριστούμε την και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόθυμη ανταπόκριση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου στο αίτημά μας για παραχώρηση του Πυροσβεστικού Οχήματος και 10 εθελοντών ήταν άμεση και διευκόλυνε την όλη διαδικασία, καθώς υπήρχε ασφάλειας λόγω της εποπτείας και της προληπτικής δράσης των έμπειρων εθελοντών.

Οφείλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τον κ. Γεώργιο Τερλάκη και το προσωπικό του Τουριστικού Περιπτέρου στον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο, που για ακόμη μια χρονιά στήριξαν έμπρακτα την εκδήλωσή μας, αλλά και τον Πρόεδρο του Αττικής, ο οποίος ήταν παρών, ρυθμίζοντας την μετακίνηση των θεατών.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και να ανανεώσουμε το μας για τον εορτασμό της αυγουστιάτικης πανσελήνου για την επόμενη χρονιά. 

 

        Η Πρόεδρος                                         Ο Δήμαρχος

                     του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ»                                          

 

 

                        Βελετάκου Ευαγγελία