Η Βραδιά του Ερευνητή έρχεται στο Λαύριο !

Πρόσφατα Άρθρα

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας, αλλά και σημαντικών εκπαιδευτικών οργανισμών, ο καθιερωμένος πανευρωπαϊκός θεσμός φέρνει κοντά μας με τρόπο ευχάριστο την επιστήμη, την έρευνα και την τεχνολογία.

Το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο, που συμμετέχει στον θεσμό για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχει φέτος μια ιδιαίτερη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζοντας τα μυστικά μιας τεχνολογίας αιχμής από τον χώρο της ψηφιακής κατασκευής. Σε συνεργασία με το https://www.facebook.com/thelabarchitecturestudio/ The Lab Architecture ,θα γνωρίσουμε από κοντά τις συναρπαστικές δυνατότητες της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Μια ευκαιρία μοναδική που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο στους χώρους του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου (ΤΠΠΛ) την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 6:00 μέχρι τις 10:00 το βράδυ, θα σας περιμένουν επίσης του Ερευνητικού Κέντρου ΑΘΗΝΑ (τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών), του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου και του Κινητού Εργαστηρίου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ( του Παιδιού).

image003 image002

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ