Χτες, 7 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος επισκέφτηκε την του Γιάννη Γαίτη «Για μικρά και μεγάλα παιδιά» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων. 

 

Εκεί τον υποδέχτηκε ο κ. Μιχάλης Γαβρίλος, στενός συνεργάτης του Γιάννη Γαίτη και ιδρυτής της ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ με έδρα τα του Δήμου Σαρωνικού, ο οποίος και έχει επιμεληθεί την και το στήσιμο των έργων αυτής της καταπληκτικής και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έκθεσης.

 

Ο Σαρωνικού, κ. δήλωσε σχετικά «ο συντοπίτη μας Μιχάλης Γαβρίλος τα τελευταία χρόνια φροντίζει να κάνει γνωστό τον Δήμο μας και είμαστε όλοι ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό. Είναι γέννημα θρέμμα Καλυβιώτης, αποφοίτησε από την Διπλάρειο Σχολή και από το Κέντρο Τεχνολογίας και Εφαρμογών και μέσα από μια μεγάλη καλλιτεχνική πορεία σημάδεψε την σύγχρονη ελληνική τέχνη.  Συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους εικαστικούς και τα έργα του φιλοξενήθηκαν στις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Ο Δήμος μας είναι πάντοτε παρόν και αρωγός στις της ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ, της οποίας ο κ. Μιχάλης είναι ιδρυτής.»

Η διάρκεια της έκθεσης παρατάθηκε, μετά την μεγάλη επιτυχία της, έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

IMG 5812 IMG 5809 IMG 5808 IMG 5807 IMG 5806 IMG 5799 IMG 5797 IMG 5795 IMG 5792

IMG 5802