Τράπεζα Αίματος Κερατέας: Aιμοδοσία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020.

                                 Τράπεζα Αίματος Κερατέας:

                             Προσφορά  αίματος αλλά και αγάπης

 

Το φετινό καλοκαίρι εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Covid-19, έχει μια ιδιαιτερότητα, σε σχέση με ότι είχαμε βιώσει στο παρελθόν.

Όπως  συμβαίνει πάντα την καλοκαιρινή περίοδο, οι αποθήκες αίματος των νοσοκομείων αδειάζουν. Πόσο μάλλον τώρα που η πανδημία δημιούργησε έναν πρωτόγνωρο φόβο αλλά και διαφορετικές συνθήκες πραγματοποίησης των αιμοδοσιών.

 

Παρόλα αυτά εμείς με υπερηφάνεια αναφέρουμε ότι  την περίοδο που όλη η χώρα είχε lock-down, οι αιμοδότες μας αψηφώντας τους κινδύνους και τον δικαιολογημένο  φόβο, έδωσαν  το παρόν στις δυο αιμοδοσίες που πραγματοποιήσαμε μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα!!!  

 

Οι  πιστοί και συνεπείς αιμοδότες μας,  τιμούν με ανιδιοτέλεια την έννοια του εθελοντισμού με την μορφή της προσφοράς αίματος,  ως ύψιστη προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

 

Πιστεύουμε ότι μέσα στη περίοδο του κοροναϊού  περάσαμε ΟΛΟΙ  (ΔΣ Τραπεζας Αίματος Κερατέας & αιμοδότες), με άριστα την δοκιμασία αιμοδοσίας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι και  στην προσεχή  αιμοδοσία θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 

Στο πλευρό μας όπως πάντα η  ιατρική ομάδα του  Νοσοκομείου «Γεννηματάς», που θα διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας με  απόλυτη ασφάλεια για τους εθελοντές αιμοδότες.

 

Η εθελοντική αιμοδοσία  θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας –Αποκατάστασης  Κερατέας Κων.Πρίφτης  από τις 9:00 το πρωί έως και τις 13:30.

 

 Για αποφυγή συνωστισμού παρακαλείσθε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 694.585.9504. 

  Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Κρωπίας για τα κρούσματα κορωνοϊου

 

Οι εθελοντές θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ ή το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας και απαραιτήτως τη μάσκα τους.

 

 

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου

 

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓