ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Κ.ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΕΥΚΩΝ

Πρόσφατα Άρθρα

Την 7/11/2020 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του «Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλων Πεύκων Κερατέας» συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και τους αντιδημάρχους Θανάση Μακροδημήτρη και Χάρη Ζαγουρή όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και συμφωνήθηκαν τα εξής : 

 • Βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής :
   1. Καθαρισμός οδών από χόρτα και κλαδιά που στενεύουν το οδόστρωμα εντός των επομένων εβδομάδων. 
   2.  Ασφαλτόστρωση τμημάτων οδών που έχουν διαβρωθεί από όμβρια ύδατα. 
   3. Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών της περιοχής στο μέτρο που μπορούν να ενταχθούν σε τρέχον πρόγραμμα του δήμου για βελτίωση των αγροτικών οδών του Δήμου.
  1. Ρέματα της περιοχής – ενημέρωση της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου για αξιολόγηση των ενδεδειγμένων τεχνικών ενεργειών που χρήζουν υλοποίησης για την αποτροπή πλημμυρών και βελτίωση του οδοστρώματος.
 • Σκουπίδια : 
   1. Βελτίωση των σημείων απόρριψης σκουπιδιών με τσιμεντόστρωση και περίφραξη με πλέγμα καθώς και συχνό πλύσιμο των κάδων : οι ενέργειες θα υλοποιηθούν πριν τα Χριστούγεννα.
   2. Ενημέρωση των κατοίκων για τη δυνατότητα παραλαβής ογκωδών απορριμάτων από τις οικείες κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία καθαριότητας.
   3. Διερεύνηση δυνατότητας προσθήκης νέου δρομολογίου για αποκομιδή των σκουπιδιών πιο συχνά από την περιοχή των Μεγάλων Πεύκων. 
 • Πυροπροστασία :
  1. Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, χαρτογράφηση των υπαρχουσών δεξαμενών της περιοχής για χρήση από τις υδροφόρες σε περίπτωση πυρκαγιάς.
  2. Αξιολόγηση της δυνατότητας δημιουργίας νέων κρουνών πυρόσβεσης με σύνδεση σε ιδιωτικές δεξαμενές.
  3. Καθαρισμός οδών με grader.

Την 8/11/2020 ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μακροδημήτρης μετέβη στην περιοχή των μεγάλων Πεύκων και έκανε αυτοψία μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Μάνο Τσακίρη, την ταμία του συλλόγου Βάνα Γιαννακοπούλου και την γενική γραμματέα του συλλόγου Όλγα Παπαδόγιαννη. 

Ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μακροδημήτρης, μετά από επιτόπια αξιολόγηση των απαιτούμενων τεχνικών προαπαιτουμένων για την υλοποίηση των εργασιών αναβάθμισης των χώρων απόρριψης απορριμμάτων, καθώς και τη βελτίωση τμημάτων του οδικού δικτύου και καθαρισμού του οδοστρώματος από κλαδιά και χώματα. Έχει ήδη δρομολογήσει την έναρξη των εργασιών και ολοκλήρωση των έργων αυτών εντός των επόμενων 4 εβδομάδων.  

Με την υλοποίηση των εργασιών θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. 

 

  Ο Πρόεδρος Η  Γενική Γραμματέας

Μάνος Τσακίρης   Όλγα Παπαδόγιαννη

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα