17.4 C
Keratea
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Εορταστικό δείπνο 10 χρόνων λειτουργίας της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”

Πρόσφατα Άρθρα

Οι εκδηλώσεις των 10 χρόνων λειτουργίας της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» ξεκίνησαν με ένα εορταστικό δείπνο στις αίθουσες του «Πύργου Πετρέζα», στις 26 Φεβρουαρίου, για να τιμήσουμε τους χορηγούς, δωρητές και φίλους της και να τους καταστήσουμε κοινωνούς των μέχρι σήμερα δράσεων και της μελλοντικής προοπτικής της.

Στον χαιρετισμό του ο του Δ.Σ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», επεσήμανε την σημαντική συμβολή των χορηγών και δωρητών, μικρών και μεγάλων, όπως και των πολλών συνεργατών και εθελοντών, στη συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση των δράσεων της Μονάδας, περιγράφοντας παράλληλα τους βασικούς άξονες των αρχών και του ήθους της, θέλοντας να τονίσει ότι η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» δεν ανήκει σε έναν, αλλά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία και όχι μόνον.

Στη συνέχεια, ο Αρχιτέκτονας του Ξενώνα, κ. Πάνος Παρθένιος παρουσίασε τα μελλοντικά σχέδια της Μονάδας που περιλαμβάνουν τη δημιουργία «Ξενώνα Μακροχρόνιας Ανακουφιστικής Φροντίδας» και «Κέντρου Βιοηθικής & Βιοϊατρικής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης» δίπλα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έκλεισε με ολιγόλεπτο βίντεο στο οποίο ο διεθνούς φήμης Αρχιμουσικός κ. Θεόδωρος Κουρεντζής, Ιδρυτής και Διευθυντής της Ορχήστρας & Χορωδίας MusicAeterna, έστειλε χαιρετισμό ως νέος φίλος της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει μουσική για τους σκοπούς της Μονάδας το καλοκαίρι του 2021.

Στην εκδήλωση παραρεύθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Π.Πικραμένος, ο επικεφαλής του Δημιουργικού στην Προεδρία της Κυβέρνησης κ. Στηβ Βρανάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθ.Δημόπουλος, η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κα Ι.Κριάρη, Ιατρικής, Νοσηλευτικής και άλλων Σχολών, οι Αντιπεριφερειάρχες Αθ.Αυγερινός και Ν.Πέππας, οι Δήμαρχοι των Δήμων Μεσογείων και Λαυρεωτικής και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και τη ζεστή ατμόσφαιρα!

Η 45μελής ομάδα ιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, φυσιοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, ιερέων και οι εκατόν πενήντα και πλέον εκπαιδευμένοι της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» έχουν φροντίσει, εντελώς δωρεάν, από το 2010 μέχρι σήμερα, περίπου 1.200 συνανθρώπους μας με καρκίνο και νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) στην Κατ’ Οίκον Φροντίδα, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Απασχόλησης και στον Ξενώνα.

BA707237

A7A08419 A7A08208

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ