ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ  – ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ» ΣΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ “GENIUS IN GASTRONOMY” 

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» Κερατέας ξεκινάει στις 20 Μαρτίου 2020 σεμινάριο με θέμα : Εισαγωγή στον κόσμο της μπύρας – Γευσιγνωσία.  Το σεμινάριο υλοποιείται σε συνεργασία με την Genius In Gastronomy και θα διδάξει ο Φώτης Σταθόπουλος, πιστοποιημένος οινοχόος από την Παγκόσμια Ένωση Οινοχόων και εισηγητής στα εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με το κρασί και την μπύρα, της Genius In Gastronomy. Εκτός από θεωρητικό μέρος θα περιλαμβάνει γευστική δοκιμή 30 διεθνών και ελληνικών επώνυμων μπυρών.

 

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν:

  • Σύντομη ιστορική αναδρομή
  • Η παραγωγή της μπύρας
  • Τα διαφορετικά στυλ 
  • Βασικές αρχές γευσιγνωσίας 
  • Γευσιγνωσία 30 διεθνών & ελληνικών μπυρών

 

Η εταιρεία Genius Ιn Gastronomy ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο το κρασί, την μπύρα και τα αποστάγματα, από τον Sommelier Γιώργο Λούκα με εμπειρία πολλών ετών και διακρίσεις στο χώρο της Οινοχοΐας και της εστίασης. Η εταιρεία με τη βοήθεια εξειδικευμένης ομάδας συνεργατών Sommeliers αλλά και γνωστών δημοσιογράφων οίνου οργανώνει ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά courses με θέμα το κρασί, την μπύρα και τα αποστάγματα.

 

Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, ώρα 19:30 και τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τις τρεις επόμενες Παρασκευές (27/3, 3/4 & 10/4). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6984912459 – 6972351959 – 6984614675.

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένων θέσεων.

  Δυναμική παρουσία εθελοντών αιμοδοτών στην 19η αιμοδοσία της ΕΠΟΝΑ στο Λαύριο (φωτο, βίντεο)