Έναρξη σεμιναρίου Κοπτικής-Ραπτικής στη Χρυσή Τομή Κερατέας

Πρόσφατα Άρθρα

Η Χρυσή Τομή υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά το σεμινάριο Κοπτικής-Ραπτικής με εισηγήτρια τη Μάτα Σκούφου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε δυο τμήματα, αρχάριων και προχωρημένων. Στο τμήμα αρχαρίων θα διδαχθούν βασικές αρχές ραπτικής, επιδιορθώσεις, κοπή και ραφή φούστας με τεχνική burda. Στο τμήμα προχωρημένων θα μπορούν να ενταχθούν μόνο εκείνοι που έχουν παρακολουθήσει τον 1ο & 2ο κύκλο μαθημάτων.  

Το τμήμα προχωρημένων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 και  θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 17:00-20:00 και το τμήμα αρχαρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 17:30-20:30 στο χώρο της Χρυσής Τομής (Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική πλατεία Κερατέας). Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 3 μήνες (36 ώρες).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο email: [email protected] και καθημερινά 16:00-21:00 στα τηλέφωνα: 6984912459 6984614675.

* Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την αποφυγή της διασποράς της COVID-19. Στο χώρο της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ θα υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο στο χώρο και καθ΄ όλη τη διάρκεια των σεμιναρίων.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα