ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Πρόσφατα Άρθρα

Η Ομοσπονδια Παραλιακων Εξωραιστικων & Πολιτιστικων Συλλογων Λαυρεωτικης, στα πλαίσια της διασφάλισης & αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, πραγματοποίησε σήμερα 23/07 δειγματοληψία στο φρεάτιο του αγωγού του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, πριν εκβάλλει στη θάλασσα στην περιοχή Συρί, παρουσία εκπροσώπων του Βιολογικού.
Σε μερικές ημέρες τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα από το πιστοποιημένο εργαστήριο επιλογής μας και θα κοινοποιηθούν δημοσίως. Το κόστος αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Ομοσπονδία.
Έχοντας αδιαπραγμάτευτη στάση απέναντι στη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας, αλλά και γενικότερα στην προστασία του περιβάλλοντος, θα συνεχίσουμε την παρακολούθηση της λειτουργίας του Βιολογικού Λαυρίου και την κατάσταση της θάλασσάς μας και θα σας κρατάμε ενήμερους.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΔΕΥΑΤΗΛ και του Βιολογικού για τη συνεργασία κάθε φορά που πραγματοποιούμε τους ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Πρόεδρος- Νικηφόρος Φρατζέσκος,
Αντιπρόεδρος-Θεμιστοκλής Μακαντάσης,
Γραμματέας-Στέλιος Γρηγοράκος,
Μέλη- Αθανάσιος Αντωνιάδης, Νίκος Αξιώτης, Σπύρος Ιορδανίδης, Γιώργος Κερένης,
Πάρης Μαρούσης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Ταράσης.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ