Αυστηρή τήρηση των μέτρων στους χώρους άθλησης του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Λαυρίου μετά τα κρούσματα COVID 19

Σχετικά με ανίχνευση τριών κρουσμάτων COVID 19, σε δύο αθλητές της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ και του προπονητή των μικρών του Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ,  η διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ παίρνει την ευκαιρία να ενημερώσει και να διαβεβαιώσει τα μέλη της, για την αυστηρή τήρηση των μέτρων στους χώρους άθλησης του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου, που μας φιλοξενεί.

 

Ειδικότερα, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των τμημάτων:

-Τηρείται πάντα αυστηρή καταγραφή εισερχομένων εξερχομένων στο χώρο.

-Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά μόνο σε αθλητές και προπονητές.

-Οι αθλητές παραλαμβάνονται από τον εξωτερικό χώρο του γυμναστηρίου και με τη συνοδεία των γυμναστών  οδηγούνται στην αίθουσα άθλησης, πάντα φορώντας μάσκα.

Με τον ίδιο τρόπο, με το πέρας της προπόνησης, συνοδεύονται, συντεταγμένα στην έξοδο. 

Απαγορεύεται από τον οιοδήποτε η περιπλάνηση στους χώρους του γυμναστηρίου.

-Ο αριθμός των ατόμων σε κάθε αίθουσα έχει περιοριστεί σημαντικά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των ειδικών.

-Οι γυμναστές φορούν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

-Μετά το τέλος κάθε προπονητικής ώρας, οι επιφάνειες ψεκάζονται με ειδικό διάλυμα για την απολύμανση τους, ώστε να υποδεχτούν το επόμενο, κάθε φορά, τμήμα.

Τα παραπάνω ακολουθούνται  σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το σύνολο των αθλητών και των οικογενειών τους.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με τη γνωστοποίηση του γεγονότος έγινε άμεσα  απολύμανση σε επιφάνειες, όργανα γυμναστικής και μπάλες.

  Μέσω ανταγωνιστικού διαλόγου η κατασκευή των επεκτάσεων του Προαστιακού προς Ραφήνα και Λαύριο

Μετά την απολύμανση όλων των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου από ειδικό συνεργείο, το ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ διαβεβαίωσε ότι οι εγκαταστάσεις είναι απόλυτα ασφαλείς και συνεχίζεται η λειτουργία τους.

Απολυμάνσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στα δύο κλειστά γυμναστήρια της δημοτικής ενότητας Λαυρίου για την καταπολέμηση του covid-19.

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓