ΑΝ.Α.Σ.Α : Υπερεργασία και φιλότιμο των αστυνομικών της Ν/Α Αττικής στη φωτιά στο Λαύριο

Πρόσφατα Άρθρα

Η Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) εκφράζει συγχαρητήρια στους συναδέλφους των Αστυνομικών Τμημάτων,Τμημάτων Ασφαλείας ,Άμεσης Δράσης, καθώς και Τμημάτων Τροχαίας, που εδρεύουν στα όρια της Νοτιοανατολικης Αττικής, για τα άψογα μέτρα Τάξης Ασφάλειας και Τροχαίας, που έλαβαν κατά την εκδήλωση πυρκαγιάς, στην περιοχή Πουντα -Ζεζα του Λαυρίου, την Πέμπτη 16.7.2020.

Οι συνάδελφοί μας εργάστηκαν με επαγγελματισμό ,υπερεργασία και πολύ φιλότιμο, έτσι ώστε να παρέχουν την απαραίτητη συνδρομή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, που επιχειρούσε στο σημείο της πυρκαγιάς και να ολοκληρωθεί η κατάσβεσή της , στην περιοχή του Λαυρίου.

Πολλά συγχαρητήρια!!! στους συναδέλφους των Αστυνομικών Τμημάτων ΝΟΤΙΑΝΟΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και Άμεσης Δράσης, καθώς και τμημάτων ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για τα επιτυχημένα μέτρα ΤΑΞΗΣ –  ΤΡΟΧΑΙΑΣ που ελήφθησαν και για την υπερεργασία  και το φιλότιμο που επέδειξαν κατά την άσκηση των καθηκόντών τους!!!!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α)

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα