Χριστουγεννιάτικη συναυλία πραγματοποίησαν για πρώτη φορά από κοινού η Δημοτική Χορωδία Κερατέας και η Χορωδία Λαυρίου

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη συναυλία πραγματοποίησαν για πρώτη φορά από κοινού η Δημοτική Χορωδία Κερατέας και η Χορωδία Λαυρίου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κ.ΑΠ.Η Κερατέας.
Το φιλόμουσο κοινό της Κερατέας είχε την ευκαιρία να ακούσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Χορωδία Λαυρίου η οποία υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Θ. Λεμπέση μάγεψε τους παρευρισκόμενους, ενώ στην συνέχεια η Δημοτική Χορωδία Κερατέας υπό την διεύθυνση του μαέστρου της κ. Αναστάσιου Λαζάρου έκλεισε την ζεστή χριστουγεννιάτικη συναυλία με εορταστικό ρεπερτόριο αποσπώντας και αυτή με την σειρά της το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
Την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Λουκάς ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχές στους παρευρισκόμενους παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και το πολύχρονο έργο των δύο αντιπροσωπευτικών χορωδιών του Δήμου μας , ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κ.κ. Ιωάννης Αδάμης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Θορικός κυρία Ευαγγελία Βελετάκου, ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής της Δ.Ε Κερατέας κος Γιάννης Οικονομάκης, η κ.Πίτσα Αργεντίνη, ο πατέρας Καλλίνικος Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος του Κ.ΑΠ.Η κος Γ. Σκλέπας η πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ  ΚΕΡΑΤΕΑΣ K. Δήμητρα Κατσίκη και πλήθος κόσμου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο και το ΝΠΔΔ Θορικός για την πραγματοποίηση της συναυλίας, το ΝΠΔΔ «ΚΕΦΑΛΟΣ» για την παραχώρηση του χώρου και τον πρόεδρο και το προσωπικό του Κ.ΑΠ.Η Κερατέας για την συμβολή τους .
Κλείνοντας, ευχαριστούμε πολύ τους μαέστρους κ.κ. Θ. Λεμπέση και Αναστάσιο Λαζάρου για την εξαίρετη δουλεία που κάνουν καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου με τους χορωδούς, ώστε οι χορωδίες μας  να παρουσιάζουν πάντα ένα αξιόλογο ρεπερτόριο. Τέλος την κ Αλεξάνδρα Νικολίτση για την άψογη συνοδεία στο πιάνο.

Με την ευχή και σε άλλες κοινές εμφανίσεις των χορωδιών του Δήμου μας, σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές.

image?w=249&h=148&rev=1&ac=1

 

E:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\PANO_20171217_202513.jpg
E:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_2032.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_2023.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_2017.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_2004.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1996.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1989.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1982.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1977.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1975.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1973.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1971.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1960.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1956.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1954.JPG
E:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1950.JPG
E:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1949.JPGE:\1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ\ΧΟΡΩΔΙΑ\IMG_1946.JPG