Φέτος η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικίλες και εκδηλώσεις, με εργαστήρια και παραστάσεις για παιδιά, εκθέσεις, συναυλίες και μουσικές παραστάσεις. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Συνδέσμου έχει ως εξής:

 

christmas diy reindeer craft materials

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ     

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:30 η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί, στην αίθουσά της (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) στο χριστουγεννιάτικό της εργαστήρι, όπου οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν πρωτότυπες  κατασκευές και θα συμμετέχουν σε γιορτινά παιχνοδοπειράματα Φυσικής και Χημείας γεμάτα χρώματα και γιορτινή διάθεση. Μετά το εργαστήρι θα παρακολουθήσουμε την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ταινία. Στο τέλος, τα θα φύγουν με μία σακούλα γεμάτη χριστουγεννιάτικες κατασκευές Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και                             δεν απαιτείται κράτηση.

 

 

έκθεσης Βαν Γκογκ 1

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ VAN GOGH ALIVE ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, επισκεπτόμαστε το Μουσικής Αθηνών, για την έκθεση Van Gogh Alive – The experience. Πρόκειται για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που μέχρι σήμερα έχει περιοδεύσει σε 35 μητροπόλεις του κόσμου και την έχουν επισκεφτεί περισσότεροι από 10..000 θεατές παγκοσμίως. Η αναχώρηση θα γίνει 10:45 από την Κεντρική Πλατεία Κερατέας. Απαιτείται η κράτηση θέσης.

Ξύλο

MΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ»

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, στις 21:00 το σύνολο ξύλινων πνευστών “ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ” θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με αποσκευές τις αρμονίες του κόσμου. Μελωδικές διαδρομές υπό τους ήχους των αργεντίνικων tango, jazz, swing και κινηματογραφική αλλά και γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τελικό σταθμό αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Το σύνολο αποτελείται από τους: Γιάννη Μηλιώνη (κλαρίνο), Χρήστο Γερμόλα (κλαρίνο), Νεφέλη Γιαννίση (κλαρίνο), Χάρη Κωνσταντόπουλο (μπάσο, κλαρίνο) και Αθανασία Παπουτσιδάκη κρουστά. Η θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ».
Είσοδος: 5€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται κρασί)

 

skaki

ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά σκακιού στην αίθουσα της “ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ”.  Δηλώσεις συμμετοχής 15:30- 16:00 της ίδιας μέρας. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα και έπαθλα.

 

 

Μπόικο

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” ΤΗΣ ΙΡΙΝΑΣ ΜΠΟΪΚΟ

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε μια γιορτινή, χαρούμενη, μαγική παράσταση για από 2.5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.  Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της “ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ” με ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδιά.

 

 

Μποέμ

Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΣΤΗN ΟΠΕΡΑ «ΜΠΟΕΜ» ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, θα παρακολουθήσουμε την όπερα «Μποέμ» του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία του διάσημου Βρετανού σκηνοθέτη της όπερας Γκρέιαμ Βικ, στη Μεγάλη αίθουσα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Αναχώρηση 18:00 από την Κεντρική Πλατεία Κερατέας. Απαιτείται η κράτηση θέσης.

Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα: 6987555223 & 6977452498.

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!