Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ

Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας, η Τράπεζα Αίματος Κερατέας βρίσκεται στο πλευρό των πυροπαθών, προσφέροντας  με ανιδιοτέλεια το υπέρτατο δώρο στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, το ΑΙΜΑ. Σε μια εποχή που ούτως ή άλλως τα αποθέματα είναι μειωμένα λόγω καλοκαιριού,  πραγματοποιούμε αιμοδοσία την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κερατέας, από τις 9:30 το πρωί έως και τις 14:00.

 

Εκτός όμως από την καθιερωμένη αιμοδοσία,  ζητάμε την όλων των συμπολιτών μας, συγκεντρώνοντας ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς της Αττικής. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για είδη περιποίησης εγκαυμάτων (γάζες, betadine, fucidin,) παυσίπονα, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, ξηρά τροφή κα

 

Απευθύνουμε, λοιπόν,  ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες, όχι μόνο της Λαυρεωτικής, αλλά και των όμορων δήμων, Σαρωνικού και Μαρκοπούλου, να στηρίξουν την αιμοδοσία της Κυριακής, για να αποδείξουμε  έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

 

Σας περιμένουμε όλους, αιμοδότες και μη, για να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.

 

Το Δ.Σ της Τράπεζας αίματος Κερατέας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες, που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, στη φονική πυρκαγιά.

Με εκτίμηση

          Tο Δ.Σ του Συλλόγου