Είσοδος του Εξωραϊστικού συλλόγου της Αγ. Μαρίνας στην Ομοσπονδία Παραλιακών Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής.

Η ισχύς εν τη ενώσει γίνεται πράξη στην Ομοσπονδία Παραλιακών Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών συλλόγων Δήμου Λαυρεωτικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της 10/11/2018  ενέκρινε ομόφωνα την αίτηση που υπέβαλλε το νέο ΔΣ του Εξωραϊστικού συλλόγου της Αγ. Μαρίνας για την είσοδο της στην Ομοσπονδία.

Η Αγ. Μαρίνα με καθυστέρηση 5 ετών γύρισε στο σπίτι της, εκεί που πρέπει να βρίσκονται όλοι οι παραλιακοί οικισμοί, γιατί τα προβλήματα  είναι κοινά και η επίλυση τους αφορά όλους μας .  

Σήμερα καλωσορίσαμε  την Αγ. Μαρίνα ένα από τα ιδρυτικά μέλη του  Διασυλλογικού με ενεργή παρουσία σε όλους τους  αγώνες για ένα καλύτερο μέλλον στους οικισμούς μας.  Έρχεται να συστρατεφτεί εκ νέου μαζί μας, δυναμώνοντας έτσι την παρουσία  και τη φωνή της Ομοσπονδίας .

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  ενεργώντας με σύμπνοια και αποφασιστικότητα, ώστε να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό στόχο που είναι η αντιμετώπιση των

 

προβλημάτων  της περιοχής μας  για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας .      

Καλούς  αγώνες!!!

Για το Δ.Σ

Της Ομοσπονδίας (Διασυλλογικό)

 

             -Ο-                -Ο-                     -Ο-

       Πρόεδρος                             Αντ/δρος Γραμματέας

   Ν. Φρατζέσκος                    Θ. Μακαντάσης Σ. Γρηγοράκος