Δικαιώθηκε ο αγώνας του Δήμου Μαρκοπούλου, για να δοθούν οι ετήσιες Επιχορηγήσεις στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πόλης!

Πρόσφατα Άρθρα

1236614 736922279696395 8423957468538520083 n

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας ενημερώνει, ότι, όλες σχεδόν ,οι Τακτικές Επιχορηγήσεις ,των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων,που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Μαρκοπούλου, τελικά, ενταλματοποιήθηκαν και ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ , στους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους μας!

Δεδομένου ότι, κατ’ επανάληψη, επεστράφησαν αθεώρητα τα χρηματικά εντάλματα, η εξέλιξη ,έρχεται να δικαιώσει τον συνεπή αγώνα των προηγούμενων μηνών, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, αφού χωρίς τις επίμονες προσπάθειεςκαι διαπραγματεύσεις, κυρίως, του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κου Κωνσταντίνου Πανταζή και του ίδιου του Δημάρχου, η εκταμίευση των χρημάτων των Συλλόγων,δεν θα είχε επιτευχθεί!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, απέδειξε ,ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του τόπου μας ,και αγωνίζεται μαζί τους, μέχρι τέλους, σε κάθε νόμιμη διεκδίκηση.

Χρόνια σας Πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

Σωτήρης Μεθενίτης

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ