Η ομοσπονδία εξωραϊστικών συλλόγων για την επέτειο του αγώνα της Κερατέας ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ

Πρόσφατα Άρθρα

Φίλες και Φίλοι,

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τη μέρα που ξεκίνησε ο αγώνας ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Ένας αγώνας που τελεσφόρησε χάρη στις πολυήμερες και επίπονες προσπάθειες των πολιτών της Κερατέας και των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Στους αγώνες αυτούς αλληλέγγυοι βρεθήκαμε κι εμείς απέναντι στα σχέδια της υποβάθμισης της ιστορικότητας του Οβριοκάστρου αλλά και του φυσικού περιβάλλοντος.

Όπως είμασταν εκεί και το 2005 σε ανάλογες κινητοποιήσεις και θα είμαστε πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης και καταστροφής του περιβάλλοντος.

Η Ομοσπονδία μας μαζί με τους συλλόγους- μέλη, έχοντας αδιαπραγμάτευτη στάση απέναντι στη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας, αλλά και γενικότερα στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε και να αγωνιζόμαστε με όποιο τρόπο χρειάζεται για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείπει κανείς, γιατί όπως αποδείχθηκε και τον Δεκέμβριο του 2010, όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τον τόπο μας.

Σημείωση: Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τα αρχεία των Εξωραϊστικών Συλλόγων Περιγιαλίου και Τσονίμας από τις εκδηλώσεις ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ το 2005 εμφανίζονται ο Μάριος Ναυπλιώτης πρώην πρόεδρος Περιγιαλίου, ο αείμνηστος Πέτρος Μαυρογόνατος πρώην ταμίας του Περιγιαλίου και ο πρώην αντιπρόεδρος της Τσονίμας Κοντοβάς Νίκος.

Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Πρόεδρος- Νικηφόρος Φρατζέσκος,

Αντιπρόεδρος-Θεμιστοκλής Μακαντάσης,

Γραμματέας-Στέλιος Γρηγοράκος,

Μέλη- Νίκος Αξιώτης, Αθανάσιος Αντωνιάδης, Σπύρος Ιορδανίδης, Γιώργος Κερένης, Πάρης Μαρούσης, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Ταράσης.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα