Παράσταση Ιρίνας Μπόικο

Την Πέμπτη 28 2017 στις 18:00, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσουμε μια γιορτινή, χαρούμενη, μαγική παράσταση για από 2.5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Παραμονή Χριστουγέννων η μικρή Αλίκη διαβάζει ένα βιβλίο για τα και ονειρεύεται πως τα εκκρεμή στο Μαγικό ρολόι θα χτυπήσουν 12 φορές και θα έρθουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Όμως ξαφνικά, ο Ντιν και ο Ντον, τα εκκρεμή του ρολογιού εξαφανίζονται! Μαθαίνοντας ότι τα εξαφάνισε η μάγισσα και αυτά τώρα βρίσκονται στη χώρα των Χριστουγέννων, η μικρή Αλίκη αποφάσισε να τα βρει!

Με την των φίλων της, το γάτο, το λαγό, τη νεράιδα των Χριστουγέννων και των παιδιών θεατών, θα καταφέρουν να τα βρουν, ζώντας πολλές περιπέτειες, Διασχίζοντας τη Χιονοχώρα, τη χώρα των Σερπαντίνων και άλλα παραμυθένια μέρη, θα αποδείξουν πως η αγάπη, η φιλία, η τόλμη και η δημιουργούν θαύματα στις ζωές των ανθρώπων!  

Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο, βασισμένο στο του Λιούις Κάρολ «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»                                                                                                                                                       Σκηνοθεσία και κατασκευή κούκλων: Ιρίνα Μπόικο                                                                                               Ερμηνεύουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της “ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ” (Λ.Αθηνών-Σουνίου 55 , Κεντρική πλατείας Κερατέας) με ελεύθερη είσοδο.