Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Σαρωνικού, απέσυρε την πρόταση για την χωροθέτηση κοιμητηρίου σε ιδιοκτησία ιδιώτη στο Άνω Λαγονήσι. Η αφορμή δόθηκε μετά από ερώτηση που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 28/2/2017 και αφορούσε τις αντιδράσεις κατοίκων και συλλόγων της περιοχής Λαγονησίου.

Στην συζήτηση παρενέβη η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαίρη Κόλλια η οποία ανέφερε, ότι στο κοιμητήριο των Καλυβίων, προκειμένου να βρεθεί χώρος ενταφιασμού, υπήρξε πρόταση να «κατασχεθούν» οικογενειακοί τάφοι που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια. Κατανοώ την ανάγκη να βρεθεί χώρος να κηδευτούν οι θανόντες των Καλυβίων, είπε, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η κα Κόλλια επεσήμανε, ότι όλα τα κοιμητήρια είναι πλησίον σε κατοικημένες περιοχές και θα έπρεπε να σκεφτούν όσοι υποκινούν κινητοποιήσεις, ότι πρέπει να επιλυθούν αυτά τα σοβαρά προβλήματα.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }