Στην κατάρα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιου, αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του σε εκπομπή του Star.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια του κηρύγματος της Μ. Παρασκευής, ο Μητροπολίτης είπε: ««Ενώπιόν σας, παρακαλώ τον Εσταυρωμένο Χριστό να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών».

Ειδικότερα, ο Ν. Φίλης απάντησε ότι «Ο κ. Αμβρόσιος είναι Μητροπολίτης και δημόσιος λειτουργός και υπάλληλος, εκτός των άλλων. Δεν έχει δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι και να διασύρει την Εκκλησία. Και η επίσημη Εκκλησία, η διοίκηση της Εκκλησίας, οφείλει να βάλει φραγμό, διότι αυτές οι συμπεριφορές διασύρουν την Εκκλησία και σκανδαλίζουν τους πιστούς».

Στη συνέχεια, σχολίασε τα αποτελέσματα της χθεσινής συνεδρίασης του Eurogroup:

«Από το Μάιο του 2014 έχει να γίνει αξιολόγηση στην Ελλάδα. Εμείς δώσαμε μάχη, βελτιώσαμε τους όρους της συμφωνίας και κλείσαμε την αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα. Κλείνει η αξιολόγηση και αρχίζει η εκταμίευση».

Διαβάστε σχετικά:
Απίστευτο ξέσπασμα ακραίου φανατισμού από τον Αμβρόσιο (ΒΙΝΤΕΟ). Κήρυγμα μίσους ανήμερα της Κορύφωσης του Θείου ΔράματοςΑπίστευτο ξέσπασμα ακραίου φανατισμού από τον Αμβρόσιο (ΒΙΝΤΕΟ). Κήρυγμα μίσους ανήμερα της Κορύφωσης του Θείου Δράματος

Βίντεο κατέγραψε το παραλήρημα του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Δριμεία επίθεση προς τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη αλλά και τους άθεους που κατανάλωσαν κρέας το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευή