Μια αποκαλυπτική συζήτηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το notioanatolika.gr η οποία αποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι ιθύνοντες του κράτους και της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα των σκουπιδιών της Κερατέας.


Το video που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι η συζήτηση που έγινε κάποια στιγμή το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον Σταύρο Ιατρού, τον Δημήτρη Λουκά και τον γενικό διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεόδωρο Καρδοματέα ο οποίος είναι και πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισμού.

Παρακολουθείστε τη συμφωνία του κ. Καρδοματέα σε ορισμένα από τα επιχειρήματα των κ.κ. Ιατρού και Λουκά αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να τους… πείσει επικαλούμενος ότι το όλο ζήτημα έχει φτάσει στην τελευταία στιγμή.

Δείτε το video:

http://notioanatolika.gr

ΣΟΚ: Η σκληρή αλήθεια για τους… μνηστήρες της Κερατέας (vid)

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης των προτάσεων ενδιαφέροντος από τις εταιρείες για τα σκουπίδια της Κερατέας ο τ. δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού έσπευσε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα στους συγκεντρωμένους πολίτες.

Στο video που παρουσιάζει το notioanatolika.gr ακούστε και δείτε με προσοχή τα όσα λέει ο κ. Ιατρού ειδικά για τις εταιρείες συμφερόντων Μπόμπολα αλλά και για την J & P. Είναι σαφές ότι κάποιες αποφάσεις ενδεχομένως να έχουν ήδη ληφθεί:
Δείτε το video: