Ήρθαν βροχή τα παράπονα από ντόπιους κατοίκους της Καμάριζας : Τι γίνεται με τα αρχαία πηγάδια που τα έχουν γεμίσει με διάφορα σκουπίδια ; Η ντροπή συνεχίζεται. Ποιος ο ρόλος του πολιτιστικού συλλόγου ΜΑΡΩΝΕΙΑ και όλων των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής ; Τι κάνετε ; Είχαν δίκιο; Ναι αλλά, κανένας πολίτης δεν απαλλάσσεται των ευθυνών του, οι ευθύνες είναι συλλογικές και του δράστη και αυτού που δεν μιλάει.

Αυτή ήταν η αφορμή για να αρχίσουμε έμπρακτα και όχι μόνο σε συζητήσεις, ως Δ.Σ πλέον, την καταγραφή και αποτύπωση μέσα από τα δασικά μονοπάτια της Καμάριζας, των πηγαδιών που έχουν καταντήσει χαβούζες του κάθε ανεγκέφαλου όπως τον είχα περιγράψει πριν ένα χρόνο περίπου στο http://www.lavriaki.gr

Και έτσι με μεγάλη μας έκπληξη πέσαμε και πάλι επάνω στα έργα ενός ΄΄homo akefalous anegefalous΄΄ ή U.F.O, γήινου και όχι από άλλο πλανήτη, που κυκλοφορούν ανάμεσα μας .

Την προηγούμενη φορά που τον είδα, ήταν βράδυ, με το φως της πανσέληνου. Τώρα ντάλα μεσημέρι και με 40ο βαθμούς. Τον είδαμε μπροστά μας να απολαμβάνει το παγωτάκι του με βουλιμία. Που βρήκε το παγωτό καταμεσής του δάσους ;

Βρέ, βρέ ,βρε, τι βλέπουν τα μάτια μας ;; Παγώσαμε, δεν περιμέναμε τέτοιο θράσος από μέρους του.

Καμία προσπάθεια να κρυφτεί, λες και ο κόσμος είναι δικός του. Ποιος θα με δει σκέφτηκε. Παρόμοια μέθοδος και σκέψη με εκείνου που έριξε τα φάρμακα πριν χρόνια στο αρχαίο πηγάδι. ΄΄ Σιγά να μην υπάρχει τρελός να ασχοληθεί με το θέμα ΄΄ Και όμως !!

Εμείς τα UFO, μας λέει, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, όπου θέλουμε όπως θέλουμε και ότι ώρα θέλουμε, γιατί είμαστε U.F.O.

Τι θα μου κάνουν ; Σιγά μη με αντιληφθούν ! Και αν με δει κάποιος, τολμά να πει τίποτα;

Σιγά μην πει .Να τον πούνε γραφικό ; Να τον πούνε ρουφιάνο ; Να μπλέξει στη χλεύη τον κατοίκων  που ποτέ δεν ξέρουν, δεν βλέπουν και  δεν θέλουν το κακό του όποιου εξωγήινου οικογενειάρχη συντοπίτη τους ;
Τώρα δυστυχώς έπεσα σε σας . Σας ξέρω ότι είστε και μαρτυριάρηδες από την άλλη φορά. που είχε ο πρόεδρος σας επαφή τρίτου τύπου με άλλο UFO και το είπε. Ε !!! Και τι έγινε ;
Είδατε κανένας να κουνηθεί να μαζέψει κανένα από τα ίχνη μας ; Και που να δείτε τι γίνεται από κάτω , στις στοές.
Όλα τα αρχαία πηγάδια του Λαυρίου και όχι μόνο, γεμάτα από τα ίχνη μας είναι. Υπάρχουμε σε πείσμα εκείνων που λένε το αντίθετο. Ότι δηλαδή είμαστε από άλλους πλανήτες, ξένοι .
 ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ !! Από δω είμαστε! Ντόπιο πράγμα της Ελληνικής γης, δημιούργημα της.
Εργάτες, υπάλληλοι, επιχειρηματίες , εκλεγμένοι άρχοντες . Όλων των ειδών οι ράτσες.
Εμείς κυβερνάμε αυτό τον τόπο από χρόνια, εμείς κάνουμε κουμάντο για το τι θα μείνει όρθιο και τι θα γκρεμιστεί, επίγεια και υπόγεια.
Βλέπετε  αυτό το αρχαίο πηγάδι ; Ελάτε , μη φοβάστε σκύψτε να δείτε  ,,,,, Βλέπετε  ; Εδώ κάνω πιάτσα, είναι το δικό μου στέκι μέχρι και τον καναπέ μου έχω, δε φοβάμαι κανέναν . Τι θα μου κάνουν ;
UFO ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ALGIDA ΜΕ ΛΕΝΕ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ , ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ!!!
Όχι φίλε μου κάνεις λάθος, του λέμε, αφού συνήλθαμε από το πρώτο σοκ. Εσύ ζεις στον κόσμο σου νομίζουμε όμως ότι πλέον δεν πρέπει να έχετε ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ U.F.O  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ NA EΧΟΥΜΕ MEΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ OI ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ !!  
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ U.F.O ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦOΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. 
Υ.Γ Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εταιρία που βρέθηκαν τα λογότυπα της στο συγκεκριμένο πηγάδι έχει άγνοια των πράξεων του όποιου U.F.O  αδίστακτου  συνεργάτη της και την καλούμε άμεσα να το καθαρίσει και να πάρει θέση.
Το θέμα κατά πλειοψηφία ενέκρινε το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου ΜΑΡΩΝΕΙΑ  να δημοσιευτεί.
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  Κώστας Τσιμπογιάννης                    Δημ. Παπαδοπουλος
2/7/2016 Παγκόσμια ημέρα για τα U.F.O
εστάλη από Κώστα Τσιμπογιάννη