Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, Κεντρική Πλατεία  Κερατέας), για την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Π. Ιατρού «ΜΕΣΟΓΕΙΑ-Το χαμένο περιβόλι της Αττικής» (Εκδόσεις ΑΩ).

Το βιβλίο παρουσιάζουν οι : Λεωνίδας Κουρής (τ. Νομ/χης Ανατ. Αττικής), Κώστας Παναγιώτου (ιατρός- συγγραφέας) και Βαγγέλης Ραπτόπουλος (συγγραφέας).
Μέλη της Πειραματικής Σκηνής «ΘΕΣΠΙΣ» και της «ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ» θα διαβάσουν αποσπάσματα από το ανθολόγιο.
Θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Τι έγραψαν οι Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για την Παλλήνη, Νίκος Καζαντζάκης για την Παιανία, Γιάννης Ξανθούλης για το Κορωπί, Μάνος Ελευθερίου για το Μαρκόπουλο, Οδυσσέας Ελύτης για τη Βραυρώνα, Πέτρος Μάρκαρης για το Πόρτο Ράφτη, Μανώλης Γλέζος για τον Κουβαρά, Γιώργος Σουρής  για τα Καλύβια, Ηλίας Βενέζης για την Ανάβυσσο, Ανδρέας Καρκαβίτσας για την Κερατέα.
Κι ακόμη, τι έγραψαν οι: Λόρδος Βύρων, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Έντμοντ Αμπού, Κρίστοφερ Γουόρντσγουορθ, Πήτερ Λήβι, Ζακ Λακεριέρ κι ένα πλήθος ξένων περιηγητών για τα Μεσόγεια; Όλα αυτά περιέχονται στο λογοτεχνικό ανθολόγιο του Γ.Π. Ιατρού «ΜΕΣΟΓΕΙΑ – Το χαμένο περιβόλι της Αττικής» το οποίο θα παρουσιαστεί.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.