Τρέμετε κακοποιοί και εγκληματίες! 
Τρέμετε κάτοικοι της Λαυρεωτικής και όλοι εσείς που αντιστέκεστε στα μεγαλόπνοα σχέδια της «αγαπημένης όλων των Ελλήνων», της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. 
Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με ανώτερα κλιμάκια του Υπουργείου Προστασίας των Εργολάβων έλυσε το πρόβλημα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας μια για πάντα. 
Στα πλαίσια των διεθνών μπατσομετεγγραφών και λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, απέκτησε έναντι αστρονομικού ποσού (το οποίο θα επιβαρυνθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι, αλλά κομμάτια να γίνει) το αστυνομικό υπερόπλο, τον Σούπερ Μπάτσο. 
Καταφθάνει ακαριαία, είναι άτρωτος, άκρως αποτελεσματικός και πάνω απ’ όλα έχει και στυλ. Όσα έλειπαν δηλαδή απ’ την Ελληνική αστυνομία. Εγκληματικότητα τέλος λοιπόν στην Ελλάδα! Επιτέλους μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο αυτό υπερόπλο αποκτήθηκε ειδικά για να αντιμετωπίσει τα επεισόδια στην Κερατέα έπειτα από την αποτυχία του Ευτύχη να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το νέο αυτό απόκτημα έχει ενταχθεί στα ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα). 
Δείτε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το νέο απόκτημα της Ελληνικής αστυνομίας εν ώρα δράσης.

Νίκος (αναγνώστης της ιστοσελίδας)