Η «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» σας προσκαλεί σε ένα νέο σεμινάριο βιβλιοδεσίας που θα υλοποιήσει με τίτλο SCRAPBOOKING WORKSHOPS.


Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Συνδέσμου (Λ. Αθηνών-Σουνίου 55, κεντρική πλατεία Κερατέας) την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 ώρες 09:30 – 12:30 το πρωί. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Τατιάνα Μίχαλου.


Η τεχνική του scrapbooking είναι μια σύγχρονη μορφή τέχνης η οποία μας βοηθάει να διατηρήσουμε τις αναμνήσεις μας αναλλοίωτες στο χρόνο..


Μπορούμε να δημιουργήσουμε σελίδες αναμνήσεων με την βοήθεια της αγαπημένης μας φωτογραφίας και την προσθήκη διαφόρων αναμνηστικών αντικειμένων (από εισιτήρια ταξιδίων, καρτ ποστάλ κλπ μέχρι παλαιά νομίσματα, μεταλλικά αντικείμενα, βραχιολάκια, αποξηραμένα λουλούδια κλπ – ανάλογα του τι είδους ανάμνηση θέλουμε να κρατήσουμε)..
Σε πολλές περιπτώσεις η τεχνική του scrapbooking χρησιμοποιείται σε βιβλία ευχών γάμου  βαπτίσεων, σε ταξιδιωτικά journals, ή ακόμα και σε άλμπουμ νεογέννητων μωρών και παιδιών για την καλύτερη διατήρηση των αναμνήσεων των γονιών και όχι την αποθήκευση των φωτογραφιών σε ένα σκληρό δίσκο υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου..
Οι συμμετέχοντες στα μαθήματα του scrapbooking θα φτιάξουνε  ολοκληρωμένα άλμπουμ, τα οποία θα στολίσουνε με φωτογραφίες της επιλογής του καθένα και διακοσμητικά..
Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά άνω των 10 ετών..


Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6943757711 – 6984614675. Οι συμμετοχές θα πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.