Οι επιχειρηματικές επενδύσεις στην Ελλάδα «φέρνουν» τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ πιο κοντά στο «τριφύλλι».


Μπορεί ακόμα και 2,5 μήνες μετά την εμφάνιση του στο προσκήνιο να μην έχει πείσει για τις προθέσεις του, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως ένας επενδυτής όπως ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ επιθυμεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στην Ελλάδα της… κρίσης.

Αυτές οι ευκαιρίες που αναζητάει ο 26χρονος Σαουδάραβας, ενδεχομένως να τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στον Παναθηναϊκό, άσχετα αν ο Βλάσης Τσάκας έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στους οπαδούς των «πρασίνων».

Ήδη, έχουν ακουσθεί σενάρια ότι θέλει να επενδύσει στο αεροδρόμιο της Κρήτης, real estate εταιρίες, στο γήπεδο του Βοτανικού, στην προώθηση νέων πηγών ενέργειας στην χώρα μας, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ενώ ένα από τα νέα σενάρια θέλει τον πρίγκιπα να σκοπεύει να αγοράσει 1.000 στρέμματα στο Λαύριο για να τα αξιοποιήσει εμπορικά στο λιμάνι της περιοχής, που φιλοδοξεί να γίνει ο «δεύτερος Πειραιάς» της Αττικής!

Πάντως αυτή τη στιγμή, ο Σουλτάν Μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ περιμένει την αλλαγή νόμου που θα επιτρέπει επενδύσεις σε Ελλάδα από κατοίκους εκτός Ε.Ε. και συνδυάζει το ποδόσφαιρο με τις άλλες μπίζνες, όπως αποκαλύπτουν πηγές του PLAYSPORT το project του Λαυρίου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα σχέδια του!