Την έναρξη της συνεργασίας της με τη μορφή χορηγίας με την «Olympic Marine», ως μέγας αρωγός των ακαδημιών, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Λαύριο.
Οι διοικούντες το Λαύριο και οι άνθρωποι της μαρίνας κατέληξαν σε συμφωνία κι έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο το λογότυπο της «Olympic Marine» θα κοσμεί τις εμφανίσεις των νεαρών παικτών της ομάδας, τις οποίες άλλωστε θα προσφέρει εντελώς δωρεάν. Με ανακοίνωσή τους από το Λαύριο ευχαριστούν θερμά την εταιρία για τη στήριξή της.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Olympic Μarine ως χορηγός των ακαδημιών! Η Olympic Marine αποδεικνύεται μέγας αρωγός των δράσεων της ΚΑΕ Λαύριο, ενώ προβάλει το κοινωνικό της πρόσωπο και ευαισθησία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πόλη μας προσφέροντας στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών μας τις πλήρεις εμφανίσεις για την περίοδο 2016-2017 εντελώς δωρεάν! Ταυτόχρονα τα t-shirt του προσωπικού της Olympic Marine θα κοσμεί το λογότυπο της ΚΑΕ Λαύριο στο μανίκι της! Η διοίκηση της ΚΑΕ Λαύριο ευχαριστεί από καρδιάς την Olympic Marine, που με την κίνησή της αυτή δίνει ένα ακόμα κίνητρο στους μικρούς αθλητές του Λαυρίου να έρθουν δίπλα μας.‪ #‎LavrioBC
Olympic Marine S.A.: www.olympicmarine.gr * 77ο χλμ Αθηνών-Σουνίου * Τηλ : 2292063700* E-mail: [email protected]».